Купити

Про випуск "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP"

 

Фірма "1С" оголошує про випуск нових галузевих продуктів "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" спільних рішень фірми "1С" і "1С-РАРУС", розроблених на версії 8.3 платформи "1С:Підприємство".

Продукт "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" призначений для автоматизації процесів управління та організації обліку на м'ясопереробних підприємствах, в тому числі повного циклу, в багатогалузевих холдингах, що мають в своєму складі забійні і м'ясопереробні підприємства.   Рішення дозволяє організувати ефективний облік на м'ясопереробному підприємстві відповідно до вимог законодавства та галузевими стандартами, здійснювати планування виробничої діяльності та ресурсів підприємства, управляти якістю на всіх переділах: від приймання сировини до випуску напівфабрикатів і готової продукції, контролювати рецептури, а також формувати необхідну регламентовану і спеціалізовану звітність.

Для організацій, що використовують програмні продукти, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2", можна придбати "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP",   інтегрувати його в єдину інформаційну систему, при цьому об'єднана конфігурація буде включати підсистему "Виробництво м'ясної і рибної продукції" для роботи з галузевою специфікою по переробці м'ясної і рибної сировини.    

При розробці "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" був врахований досвід, накопичений   при впровадженні та експлуатації рішень http: //solutions.1c .ru / catalog / meat-plant / features - "1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат" і http://solutions.1c.ru/catalog/fish-plant/features - "1С:Підприємство 8. Рибопереробка", більш ніж на 150 переробних підприємствах м'ясної та рибної галузей, серед яких: ТОВ "Кузнецкая рибна компанія", ІП Байкова Андрія Олександровича (ТМ МПК "Високий"), ТОВ "м'ясний Дворик", ВАТ "Кіровський м'ясокомбінат", ТОВ "Скопинський м'ясопереробний комбінат", ТОВ "Східний",   ВАТ "Агропромисловий комплекс" Дубініно ", OOO" Дивина "та інші.

ПРОГРАМНІ ПРОДУКТИ "1С: ERP УПРАВЛІННЯ м'ясопереробних підприємств 2" і "1С:ВИРОБНИЦТВО М'ЯСНОЇ І РИБНОЇ ТОВАРІВ 2. МОДУЛЬ ДЛЯ 1С:ERP"

З 30.10.2017 в продаж надходять такі програмні продукти:

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна

Дилер

Постійний партнер

4601546133601

1C: Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2.

399 000

199 500

179 550

4601546133618

1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP.

90 000

45 000

40 500

4601546133625

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце.

12 600

6 300

5 670

4601546133632

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць

43 200

21 600

19 440

4601546133649

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць

82 800

41 400

37 260

4601546133656

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць

156 000

78 000

70 200

4601546133663

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць

374 400

187 200

168 480

4601546133670

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць

720 000

360 000

324 000

2900001823630

1C: ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2. NFR

-

-

4 000

Звертаємо увагу на те, що окреме використання повного набору функціоналу продукту "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" і додаткових ліцензій до нього, без інтеграції з рішеннями, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2 "не передбачено.

Функціональні можливості продукту

Управління поставками і утриманням худоби

  • Приймання живої худоби з зазначенням ветеринарних свідоцтв та супровідних документів, біркованіе тварин;
  • Облік і подальший аналіз витрат передзабійного утримання;
  • Реєстрація переміщень тварин і операцій зважування.

Управління забоєм і оприбуткуванням продуктів оброблення

  • Контроль якості сировини відповідно до норм виходу по забою;
  • Ветеринарний контроль отриманих продуктів забою;
  • Взаєморозрахунки з постачальниками за результатами забою;
  • Формування аналітичної звітності.

Управління випуском напівфабрикатів і готової продукції

  • Управління рецептурами з переробки м'ясної сировини, забою і ДП;
  • Управління випусками напівфабрикатів і готової продукції:
    • формування випусків спецій і фаршів необхідних напівфабрикатів для виробництва готової продукції;
    • реєстрація і проведення аналізу руху рам з продукцією;
    • формування виробничих звітів по проміжним актам зважування;
    • формування випусків напівфабрикатів і готової продукції за результатами проміжної реєстрації випуску;
  • Облік і переробка технологічного браку;
  • Формування аналітичної звітності.

Управління плануванням м'ясопереробного виробництва

  • Планування процесів забою, обвалки і оброблення сировини з урахуванням виробничих потужностей обладнання та складських залишків;
  • Управління виробничим процесом: формування планів виробництва для визначення потреб, їх подальше забезпечення і формування виробничих завдань.

Розрахунок собівартості продукції, що випускається

  • Розрахунок і аналіз планової собівартості:
    • м'ясних напівфабрикатів з урахуванням цін постачальників, вартості початкового залишку і виробничої вартості напівфабрикатів, отриманих раніше;
    • продукції з урахуванням середньозважених цін на м'ясні напівфабрикати;
  • Розрахунок і аналіз фактичної собівартості.

Розширений опис функціональних можливостей програмного продукту наведено в Додатку 1 .

З додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті фірми "1С":

  • "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" http://solutions.1c.ru/catalog/meat-plant-erp
  • "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP"
    http://solutions.1c.ru/catalog/meat-fish-erp

Програмний продукт "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" пройшов сертифікацію "1С:Сумісно", інформаційний лист   https: //1c.ru/news/info.jsp? Id = 23163 - №23163 від 20.06.2017

Продукт випускається на редакції 2.2 конфігурації "ERP Управління підприємством 2", до кінця 2017 планується перевести його на нову редакцію 2.4.

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ ПРОДУКТІВ

  "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" (артикул 4601546133601):

  • Дистрибутиви:
    • платформи "1С:Підприємство 8.3";
    • конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2";
    • конфігурації "ERP Управління підприємством 2";
    • конфігурації "Система проектування прикладних рішень";
  • Функціональна модель конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2";
  • Функціональна модель конфігурації "ERP Управління підприємством 2";
  • DVD-випуск ІТС;
  • Комплект документації по платформі "1С:Підприємство 8.3";
  • Комплект документації по конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2";
  • Комплект документації по конфігурації "ERP Управління підприємством 2";
  • Комплект документації по конфігурації "Система проектування прикладних рішень";
  • Активаційний конверт 1С:ІТС Галузевий Пільговий;
  • Пін-код програмної захисту платформи "1С:Підприємство 8" на одне робоче місце;
  • Пін-код програмної захисту конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" на одне робоче місце;
  • Ліцензія на використання конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" на одному робочому місці;
  • Пін-коди для реєстрації на сайті підтримки користувачів.

"1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" (артикул 4601546133618):

  • Дистрибутив:
    • конфігурації "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP";
  • Функціональна модель конфігурації "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP";
  • Комплект документації по конфігурації "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2";
  • Активаційний конверт 1С:ІТС Галузевий Пільговий;
  • Пін-код програмної захисту конфігурації "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" на одне робоче місце;
  • Ліцензія на використання конфігурації "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" на одному робочому місці;
  • Пін-коди для реєстрації на сайті підтримки користувачів.

Функціональні моделі "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" включені до складу відповідних продуктів для освоєння можливостей прикладних рішень, вивчення принципів і методології взаємодії окремих підсистем. Для роботи з функціональною моделлю використовується конфігурація "Система проектування прикладних рішень".

Конфігурація "Система проектування прикладних рішень" (СППР), що входить в поставку програмного продукту "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" (артикул 4601546133601) призначена для проектування прикладних рішень (конфігурацій) на платформі "1С:Підприємство 8" і ведення технічної документації проекту. СППР може бути використана як інструмент для проектування нових інформаційних систем, що розробляються в середовищі "1С:Підприємство 8", а також для опису і документування існуючих систем, розроблених раніше без використання СППР. Детальніше див. Інформаційний лист http://1c.ru/news/info.jsp?id=16931 - № 16931 від 17.07.2013 . Ліцензійна угода, що входить в поставку "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2", дозволяє використовувати СППР на одному робочому місці.

Зміни "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" є захищеними і містять фрагменти коду, які не підлягають зміні користувачем. При цьому реалізований принцип максимальної відкритості коду для забезпечення можливості адаптації продуктів під потреби кінцевих користувачів.

Розширення кількості автоматизованих робочих місць здійснюється придбанням клієнтських ліцензій на платформу "1С:Підприємство 8" (на 1, 5, 10, 20, 50, 100, 300, 500, 1000) і клієнтських ліцензій   "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP" (на 1, 5, 10, 20, 50, 100 робочих місць).

Клієнтські ліцензії "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP" призначені для ліцензування робочих місць, на яких будуть використовуватися галузеві функціональні можливості конфігурацій "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP ".

Просимо звернути увагу, що кількість клієнтських ліцензій на платформу "1С:Підприємство 8" купується виходячи із загальної кількості одночасно працюючих користувачів з рішенням "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2", яке включає об'єднаний функціонал "1С:ERP Управління підприємством 2 "і галузевої функціонал" 1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2 ".

Для користувачів, що використовують галузевої функціонал в рамках загальної конфігурації, необхідно придбати клієнтські ліцензії "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP" в кількості, яка дорівнює кількості одночасно працюючих з галузевим функціоналом користувачів.

Користувачам "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" необхідно придбати клієнтські ліцензії "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP" в кількості, яка дорівнює кількості одночасно працюючих з цією конфігурацією.

Для використання даного прикладного рішення в клієнт-серверному варіанті необхідна ліцензія на сервер "1С:Підприємство 8".

ДОКУМЕНТАЦІЯ, включаються до складу ПОСТАВКИ ПРОГРАМНИХ ​​ПРОДУКТІВ

Продукт   "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" (артикул 4601546133601) включає в себе документацію:

  • 1С:Підприємство 8.3. Керівництво адміністратора;
  • 1С:Підприємство 8.3. Керівництво користувача;
  • 1С:Підприємство 8.3. Керівництво розробника (у двох частинах);
  • 1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2". Інструкція користувача. Редакція 2.2;
  • 1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління підприємством 2". Редакція 2.2 Видання 3 (в 4-х частинах);
  • 1С:Підприємство 8. Конфігурація "Система проектування прикладних рішень". Редакція 1.1. Керівництво користувача.

Продукт   "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" (артикул 4601546133618) включає в себе документацію:

  • 1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2". Інструкція користувача. Редакція 2.2.

Синтаксис вбудованої мови і мови запитів представлений в книзі "1С:Підприємство 8.3. Керівництво розробника" (в 2-х частинах). Опис об'єктної моделі повністю включено в поставку в електронному вигляді (у розділах довідки Конфігуратора і Синтакс-Помічнику). Опис об'єктної моделі у вигляді паперової книги "1С:Підприємство 8.3. Опис вбудованої мови" (в 5-ти частинах) можна придбати окремо:

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, руб. (Без ПДВ)

Дилер

Постійний партнер

2900001483575

1С:Підприємство 8.3. Опис вбудованої мови (у п'яти частинах)

2 100

1. 410

1. 220

Передбачено придбання не більше одного екземпляра на одне робоче місце.  

Для користувачів "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" (артикул 4601546133601) передбачено придбання додаткових книг документації:  

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, руб. (Без ПДВ)

Дилер

Постійний партнер

2900001823647

1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2". Інструкція користувача. Редакція 2.2

450

255

255

2900001790420

1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління підприємством 2". Редакція 2.2   Видання 3 (в 4-х частинах)

600

300

300

2900001490801

1С:Підприємство 8. Конфігурація "Система проектування прикладних рішень". Редакція 1.1. Керівництво користувача

300

150

150

2900001490818

1С:Підприємство 8.3. Керівництво користувача

300

150

150

2900001483612

1С:Підприємство 8.3. Керівництво адміністратора

300

150

150

2900001483605

1С:Підприємство 8.3. Керівництво розробника (у двох частин)

600

300

300

Для Користувачів "1С:Виробництво м'ясної и рібної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" (артикул 4601546133618) предусмотрена придбання додатково книг документації:

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, руб. (Без ПДВ)

Дилер

Постійний партнер

2900001823647

1С:Підприємство 8. Конфігурація "ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2". Інструкція користувача. Редакція 2.2.

450

255

255

Для придбання книг документації для своєї организации або для организации користувача партнер оформляє заявку на придбання документації за адресою

http://partweb.1c.ru/PartnerSupport/SaleRequestList.aspx.

Перед подачею заявки на придбання документації рекомендується перевіріті реєстрацію продукту користувача, наявність активного сервісу 1С:ІТС Галузевий на Данії продукт и чинного договору 1С:ІТС на програмний продукт, что містіть конфігурацію "ERP Управління підпріємством 2". Партнер может перевіріті реєстрацію продукту на странице http://partweb.1c.ru/PartnerSupport/SaleRequestList.aspx, Вибравши з меню заявок пункт "Реєстрація Перевірка реєстрації" і Заповнена відповідну заявку.

Перевірка наявності чинного договору та активного сервісу 1С:ІТС Галузевий здійснюється на сайті https://portal.1c.ru/partner/subscription/check

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ

Поширення програмних продуктів "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної и рібної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" здійснюється только через партнерів, что беруть участь в проекті " 1С:Центр компетенції по ERP -рішення ", список партнерів див. на веб www.1c.ru/ckerp.  

Статус "1С:Центр ERP" означає наявність у партнера компетенцій за універсальнім функціоналом ERP-РІШЕНЬ фірми "1С" для управління підприємством и досвіду успішніх Впровадження таких РІШЕНЬ, а галузеві статуси відповідають досвіду Виконання проектів Впровадження ERP-систем у відповідніх галузь и знань спеціфічніх можливий РІШЕНЬ для Даних галузь.

Преимущества роботи з партнерами, Які ма ють статус "1С:Центр ERP":

  • надання клієнтам повного і якісного набору необхідних послуг, включаючи консалтинг з управління підприємством, що базується на досвіді вирішення партнерами аналогічних завдань на інших підприємствах і високої компетенції партнера;
  • наявність в штаті сертифікованих фахівців і консультантів по всіх підсистем програмного продукту, сертифікованих керівників проектів, експертів з технологічних питань;
  • здійснення якісних впроваджень ERP-систем відповідно до вимог стандарту ISO 9001.

При виборі партнера рекомендується звертати увагу на кількість сертифікованих фахівців, кількість і параметри успішних впроваджень на підприємствах схожих видів діяльності, наявність сертифіката відповідності системи менеджменту якості вимогам стандарту ISO 9001.

Детальні дані про компетенції партнера представлені на сайті фірми "1С" в рейтингу "1С:Центри компетенції по ERP-рішень", який надає клієнтам зручний інтерфейс для підбору партнерів по впровадженню рішень рівня ERP з урахуванням реального досвіду партнерів по успішним впровадженням в розрізі галузей і регіонів: www.1c.ru/ckerp

Організаціям, зацікавленим у впровадженні прикладних рішень "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP", пропонуємо звертатися до таких партнерам фірми "1С". Якщо вам важко самостійно вибрати партнера для виконання впровадження, можете звернутися безпосередньо до фірми "1С" за адресою solutions@1c.ru за рекомендаціями по вибору компетентного партнера з урахуванням місцезнаходження підприємства і стоять перед підприємством задач.

Для придбання вказаних програмних продуктів необхідно заповнити, підписати і подати заявку партнера фірми "1С", який бере участь в проекті "1С:Центр компетенції по ERP-рішень". Єдина форма заявки на поставку: шаблон http://www.1c.ru/news/files/1C_ERP_Z.zip - 1C_ERP_Z.XLS, зразок заповнення http://www.1c.ru/news/files/1C_ERP_Z_EX.zip - 1C_ERP_Z_EX .XLS.

На підставі заявки користувача партнер подасть у фірму "1С" електронну заявку, яка буде розглянута протягом двох робочих днів. У складних випадках розгляд заявки може тривати довше. За результатами розгляду партнеру повідомлять рішення про погодження заявки і можливості придбання продукту або мотивовану відмову.

Для холдингових структур, що автоматизують кілька юридичних осіб і віддалені офіси в розподілених інформаційних базах, можливе здійснення кількох відвантажень основних поставок конфігурації "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" за спеціальною ціною за погодженням партнера з фірмою "1С". У таких випадках рекомендується звернутися за адресою електронної пошти: solutions@1c.ru.

апгрейд

Апгрейд на продукт "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" можна виконати з будь-якого продукту фірми "1С", призначеного для автоматизації госпрозрахункових організацій і підприємств в Російській Федерації, за винятком "1С:Підприємство 8 КОРП. ERP Управління підприємством 2 + Документообіг. Сервер (x86-64). 100 клієнтських ліцензій "," 1С:Підприємство 8 ПРОФ.  
ERP Управління підприємством 2 + Документообіг КОРП. Сервер (x86-64). 50 клієнтських ліцензій ", "1С:Управління холдингом" і "1С:Корпорація".

Апгрейд на програмний продукт "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" передбачений для зареєстрованих користувачів:

  • 4601546033789 1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат
  • 4601546082275 1С:Підприємство 8. Рибопереробка

на умовах апгрейда по стандартній схемі.

Апгрейд   продукту   4601546081056 "1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат для 10 користувачів + клієнт-сервер" або 4601546081100 "1С:Підприємство 8. Рибопереробка для 10 користувачів + клієнт-сервер" на "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" здійснюється за загальними правилами , при цьому здаються всі комплектуючі бандла, крім галузевих ключів захисту, передбачена можливість одночасного замовлення разом з новою основною поставкою необхідних серверних і клієнтських ліцензій, вартість яких використовується в розрахунку вартості апгрейда, тобто вартість переданого бандла йде в розрахунок підсумкової вартості поставки разом з ліцензіями.      

При переході користувачів "1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат" або "1С:Рибопереробка" на "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" , передбачений апгрейд клієнтських ліцензій, наведених нижче, на клієнтські ліцензії "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP" за загальними правилами.

Приклади розрахунків вартості апгрейда наведені нижче.

Користувачі можуть скласти наступні клієнтські ліцензії:

4601546033802

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце

4601546033819

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць

4601546033826

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць

4601546067982

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць

4601546067999  

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць

4601546068002

1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць

4601546082282

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце

4601546082299

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць

4601546082305

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць

4601546082312

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць

4601546082329

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць

4601546082336

1С:Рибопереробка. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць

при придбанні, відповідно, нових ліцензій за схемою апгрейда:  

4601546133625

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце.

4601546133632

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць

4601546133649

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць

4601546133656

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць

4601546133663

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць

4601546133670

1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць

Вартість апгрейда обчислюється за формулою: вартість придбаних програмних продуктів   мінус вартість переданого на апгрейд продукту, плюс 150 руб., але не менше половини вартості набору продуктів.

У фірму "1С" передаються реєстраційні анкети і апаратні ключі захисту платформи 1С:Підприємство 8, що входять в поставку здаються за умовами апгрейда продуктів.

Після виконання апгрейда користувачі зданих на апгрейд продуктів з програмною захистом зобов'язані видалити зі свого комп'ютера файл ліцензії продукту, зданого в апгрейд.

При апгрейді клієнтських ліцензій в фірму "1С" передаються реєстраційні анкети клієнтських ліцензій (ліцензійна угода).

Звертаємо увагу партнерів на те, що відповідно до інформаційного листа N6808 при формуванні заявки на апгрейд необхідно на закладці "Прикріплені файли" приєднати файл з відсканованої користувальницької частиною реєстраційної анкети.

При придбанні на умовах апгрейда продуктів "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" вводити за допомогою традиційного термін підтримки для зданих в апгрейд продуктів "1С": до кінця поточного року з можливістю здачі річної звітності. Якщо потрібен більший термін підтримки здаються продуктів на період впровадження нових продуктів, то рекомендуються здійснити придбання "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" без апгрейда.

В подальшому користувач може користуватися зданим в апгрейд продуктом для того, щоб подивитися старі дані, але не повинен використовувати його для обліку поточної діяльності.

Для здійснення апгрейда партнер оформляє заявку за адресою http://partweb.1c.ru/PartnerSupport/SaleRequestList.aspx. 

Клієнтські ліцензії на платформу "1С:Підприємство 8" не приймаються в розрахунок апгрейда з поступовим зниженням дози. Обмін (апгрейд) клієнтських ліцензій системи "1С:Підприємство 8" здійснюється за загальними правилами, встановленими в інформаційних листах http://1c.ru/news/info.jsp?id=4151 - №4151 від 28.06.2005   і   http://1c.ru/news/info.jsp?id=17659 - №17659 від 25.12.2013.

Приклади розрахунку вартості апгрейда

1 варіант:

Здаються продукти

4601546033789 1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат рекомендована ціна 223   000 рублів

4601546067982 1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць рекомендована ціна 100   000 рублів

Можна придбати продукти

4601546133601 1C: ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2 рекомендована ціна 399 000 рублів

4601546133656 1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць рекомендована ціна 156 000 рублей

(399 000 223 000) + 150 рублів, менше половини вартості продукту, тому 4601546133601 1C: ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2 купується за половину вартості 199 500 рублів.

(156 000 100 000) + 150 рублів, менше половини вартості продукту, тому 4601546133656 1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP . Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць набувається за половину вартості 78 000 рублів.

Разом вартість переходу складе 199 500 + 78 000 = 277 500 рублів

2 варіант:

У користувача уже придбаний продукт   4601546109118 1С:Підприємство 8. ERP Управління підприємством 2.

Здаються продукти

4601546033789 1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат рекомендована ціна 223   000 рублів

4601546067982 1С:М'ясокомбінат. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць рекомендована ціна 100   000 рублів

Можна придбати продукти

4601546133618 1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP рекомендована ціна 90 000 рублей

4601546133656 1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць рекомендована ціна 156 000 рублей

(90 000 259 000) + 150 рублів, менше половини вартості продукту, тому 4601546133618 1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP купується за половину вартості 45 000 рублів

(156 000 100 000) + 150 рублів, менше половини вартості продукту, тому 4601546133656 1C: Виробництво м'ясної і рибної продукції для 1С: ERP . Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць набувається за половину вартості 78 000 рублів.

Разом вартість переходу складе 45 000 + 78 000 = 123 000 рублів

ПОРЯДОК ІНТЕГРАЦІЇ з інформаційною системою, що містить конфігурацію "ERP УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ 2"

Порядок інтеграції програмного продукту "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" з інформаційними системами, що містять конфігурації "ERP Управління підприємством 2", наведено в складі поставки модуля в електронному вигляді. Так само, для попередньої оцінки трудомісткості інтеграції модуля в загальну інформаційну систему підприємства, передбачений запит даного документа шляхом звернення на адресу:   hlmeat@rarus.ru

ПЕРЕНЕСЕННЯ ДАНИХ З КОНФІГУРАЦІЙ "М'ЯСОКОМБІНАТ" РЕД. 1.3 АБО "Рибопереробка" РЕД. 1.3

Учасники програмних продуктів, що включають конфігурації "М'ясокомбінат", редакції 1.3, або "Рибопереробка", редакції 1.3, можуть за допомогою вхідних в поставку інструментів перенести в нову інформаційну базу нормативно-довідкову інформацію та початкові залишки контуру ERP.   Інструкція по перенесенню даних включена в поставку рішення "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2".

1С:ERP УПРАВЛІННЯ м'ясопереробних підприємств 2. NFR

Звертаємо увагу фірм-франчайзі, що для освоєння функціональних можливостей нового прикладного рішення і підготовки персоналу партнерських фірм, випущений спеціальний програмний продукт "1C: ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2. NFR" (артикул 2900001823630).

Продукт поширюється тільки серед партнерів-франчайзі фірми "1С", що беруть участь в проекті "1С:Центр ERP".

Для автоматизації підприємств і холдингів, основним напрямком діяльності яких не є 1С:Франчайзинг, навіть якщо у них є підрозділи, які мають статус партнерів-франчайзі фірми "1С", необхідно використовувати комерційні поставки "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP".

Заявки від партнерів на придбання даного програмного продукту приймаються в електронному вигляді. Заявку можна направити, заповнивши форму, яка доступна партнерам-франчайзі фірми "1С" в розділі технічної підтримки сайту фірми "1С".

СЕРВІС

Сервісне обслуговування програмного продукту 4601546133601 1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2 і підтримка користувачів в частині роботи з платформою "1С:Підприємство" здійснюється за договором інформаційно-технологічного супроводу "1С:Підприємство" (1С:ІТС) з активним сервісом 1С:ІТС Галузевий 3-й категорії.

Сервісне обслуговування програмного продукту 4601546133618 1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP здійснюється при активному сервісі 1С:ІТС Галузевий 2-й категорії на дану конфігурацію і при чинному договорі Інформаційно-технологічного супроводу "1С:Підприємство" (1С:ІТС) на програмний продукт, що містить конфігурацію "1С:ERP Управління підприємством 2".

Інформаційно-технологічний супровід (1С:ІТС) офіційна підтримка, яку фірма "1С" спільно зі своїми партнерами надає користувачам програм "1С:Підприємство" на регулярній, і безперервній основі. Офіційна підтримка включає в себе Сервіси 1С:ІТС та послуги офіційних партнерів фірми "1С". Детальну інформацію про всі Сервісах "1С" см. На порталі 1С:ІТС за адресою https://portal.1c.ru/.

Детальніше про склад і умови 1С:ІТС і про сервіс 1С:ІТС Галузевий можна прочитати на сторінках www.its.1c.ru/about і https://portal.1c.ru/app/branch.

В комплект основних поставок "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" включається купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу 1С:ІТС Галузевий. Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість поставок   "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" і "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP". Тобто, після реєстрації комплекту і активації пільгового періоду супроводу по сервісу 1С:ІТС Галузевий, користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду, при чинному договорі Інформаційно-технологічного супроводу "1С:Підприємство" (1С:ІТС) на програмний продукт, що містить конфігурацію "ERP Управління підприємством 2".

Номер телефону лінії консультацій фірми "1С" +7 (495) 956 11 81, адреса електронної пошти v8@1c.ru.

В частині, що стосується роботи безпосередньо з конфігураціями "ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" або "Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP", консультації надає партнер-розробник компанія "1С-РАРУС" з   10: 00 до 18:00 за московським часом, крім субот, неділь та святкових днів (за розпорядком московських підприємств):

  • назва сервісу в системі 1С-Коннект "ЛК   1С:Управління м'ясо-рибопереробним підприємством 2";
  • телефон лінії консультацій: +7 (495) 223-0404;
  • адресу електронної пошти: hlmeat@rarus.ru;
  • система електронної комунікації "ICQ": 674561713;
  • система електронної комунікації "Skype": hlmeat.

Користувачі, Які актівувалі сервіс 1С:ІТС Галузевий, обслуговують партнером-розробник відповідно до регламентів, что базуються на принципах системи менеджменту якості. Контроль за якістю обслуговування здійснюється Фірмою "1С", при необхідності можна звернути до відповідального менеджеру фірми "1С" за адресою Електронної пошта: itsotr@1c.ru.

Користувачі отримуються оновлення по платформі "1С:Підприємство", конфігурації "ERP Управління підпріємством 2", конфігурації "Система проектування прикладних РІШЕНЬ", конфігурації "ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2"   и конфігурації "Виробництво м'ясної и рібної продукції 2. модуль для 1С:ERP" через партнерів-Франчайзі, розробника и на сайті "1С" в розділі інтернет-підтримки Користувачів: https://releases.1c.ru/.

Для Користувачів "1С:ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2", после Закінчення пільгового ПЕРІОДУ, супровід по платформі "1С:Підприємство" і відповіднім конфігурацій: "ERP Управління підпріємством 2", "Система проектування прикладних РІШЕНЬ", "ERP управління м'ясопереробних підпріємством 2 "здійснюється на платній основі, для его Отримання та патенти Оформити договір 1С:ІТС та сервіс 1С:ІТС Галузевий 3-й категорії на платній Основі.

Для Користувачів "1С:Виробництво м'ясної и рібної продукції 2. Модуль для 1С:ERP", после Закінчення пільгового ПЕРІОДУ, для супроводу по конфігурації "Виробництво м'ясної и рібної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" та патенти Оформити сервіс 1С:ІТС Галузевий 2-й категорії на платній основі, при поважної договорі 1С:ІТС на програмний продукт, что містіть конфігурацію "ERP Управління підпріємством 2".

Для оформлення договору сервісу 1С:ІТС Галузевий Звертайтеся до обслуговуючий вас партнеру або до рекомендованих Фірмою "1С" Центрам Супроводження та Сервіс-партнерам у Вашому РЕГІОНІ, зі списком можна ознайомітіся на странице http://its.1c.ru/zakaz .

 

Додаток 1

Функціональні возможности "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2"

Продукт "1С:Підприємство 8. ERP Управління м'ясопереробних підпріємством 2" Розроблення на базі "1С:ERP Управління підпріємством 2" на технологічній платформі "1С:Підприємство 8.3" і містіть Функції, зумовлені особливо ведення виробничої ДІЯЛЬНОСТІ на переробніх підпріємствах м'ясної и рібної галузь России зі збереженням функціонала типового решение.

Завдяк Використання модульного підходу, решение дозволяє максимально Швидко і "безболісно" віробляті оновлення галузевої и ТИПОВИЙ частин, як одночасно, так и окремо, что важліво в условиях виробничого процесса.

Конфігурація призначила для автоматизації управлінського, бухгалтерського и податкового обліку, включаючі підготовку обов'язкової (регламентованої) звітності в организации. Бухгалтерський и податковий облік ведеться відповідно до чинного законодавства Російської Федерации.

Схема организации галузевого обліку

Для зручності Користувачів в інтерфейсі решение окремо віділені две галузеві підсістемі "Заготівельне виробництво" та "Переробне виробництво" , а робота Користувачів організована у виде автоматизованого робочих Місць (АРМ) .

Заготівельне виробництво

АРМ   "Поставка та Забій худоби" дозволяє:

  • вносіті всю необхідну інформацію про надходження худоби та забої;
  • вести документи относительно реєстрації операцій зважування, приймання, забою, випуску м'ясосіровіні.

АРМ "Поставка та Забій худоби" дозволяє:

  • реєструваті операции зважування ТМЦ, формуваті документи на Прихід, відвантаження або переміщення;
  • відображаті надходження худоби, з оглядом та експертиза тварин ветеринарної лікарем, з прісвоєнням бирок;
  • вести повний облік по руху тварин в розрізі двох одиниць вимірювання (например, голови и кілограмі), а самє: надходження, переміщення, зважування та вибуття тварин;
  • реєструваті витрати, пов'язані з Утримання худоби;
  • вести облік норм виходу продукції при забої з використанням відсотків виходу і відсотків природного убутку на різних майданчиках виробництва;
  • відображати операції забою худоби за рецептурами оброблення та оприбуткувати продукти оброблення;
  • оформляти фінансові документи приймання худоби (за результатами оброблення).

Блок звітності підсистеми "Заготівельне виробництво" дозволяє отримувати необхідну регламентовану і галузеву звітність.

Переробне виробництво

Підсистема "Переробне виробництво" представлена ​​кількома блоками:

  • Блок планування виробництва;
  • Блок розрахунку планової собівартості продукції, що випускається;
  • Блок управління випуском напівфабрикатів і готової продукції.

Кожен блок має зручний інтерфейс, зміст якого залежить від прав доступу користувача, що працює з системою, що дозволяє зручно відстежувати зміни і розмежовувати зони відповідальності персоналу.  

Блок планування виробництва

Даний блок включає три АРМа, на яких здійснюється планування і розрахунок потреби виробництва в сировині: від продукції, запланованої до випуску, до живої худоби, необхідного для забезпечення цієї потреби.

Спеціальна обробка дозволяє автоматично формувати плани виробництва, з урахуванням виходів готової продукції, виробничих потужностей, актуальних рецептур і залишків на складах.

Для формування Планів виробництва необхідна наявність в системі Плану продажів, який формується іншим підрозділом. Завдяки тому, що рішення є ERP-системою, співробітники різних відділів можуть працювати в одній інформаційній системі, не відчуваючи труднощів доступу до даних: План продажів, сформований і узгоджений фахівцями відділу продажів, вже завантажений в систему, узгоджений і є доступним виробничому підрозділу для складання планів виробництва.

АРМ "Планування забою" дозволяє на підставі даних про потреби виробництва в технологічних напівфабрикатах (сировина після виходу з обвалки і жиловки) і готової продукції, автоматично сформувати план   по забою з можливістю контролювати наявність і актуальність в системі всіх необхідних даних.

Звіт "Планова потреба в Живков" формується за період на підставі даних з планів виробництва.

Звіт "Розрахунок потреби в м'ясосировина" дозволяє бачити потреба в м'ясосировина на підставі розрахованих раніше даних.

Для контролю та планування закупівель розроблений звіт "Планова потреба сировини і матеріалів". У звіті зібрана інформація про планове споживання сировини і матеріалів, а також інформація про дефіцит і профіцит сировини і матеріалів, що дозволяє визначити, кількість до закупівлі.

Блок розрахунку планової собівартості продукції, що випускається.

Блок представлений АРМ "Розрахунок планової собівартості", в якому користувач робить всі необхідні розрахунки автоматично, не відволікаючись на пошуки того чи іншого об'єкта.

АРМ "Розрахунок планової собівартості" дозволяє:

  • розраховувати планову сировинну вартість і фактичну собівартість напівфабрикатів обвалки і оброблення, одержуваних після оброблення м'ясної сировини;
  • розраховувати планову сировинну вартість і фактичну собівартість готової продукції;
  • вести облік і зберігати планові ціни супутньої продукції при забої і обвалювання;
  • розраховувати планову сировинну і фактичну вартість м'ясної сировини, одержуваного при забої, без урахування супутньої продукції;
  • вести облік і зберігати коефіцієнти по виходах сировини;
  • розраховувати планову і фактичну вартість напівфабрикатів обвалки з урахуванням коефіцієнтів по сировині і без урахування супутньої продукції;
  • розраховувати планову і фактичну вартість напівфабрикатів оброблення без урахування супутньої продукції;
  • вести облік і зберігати планові ціни на допоміжні і пакувальні матеріали;
  • вести облік і зберігати додаткові планові витрати, що входять у собівартість готової продукції;
  • розраховувати планові калькуляції готової продукції;
  • відображати фактичні витрати, пов'язані із закупівлею сировини і матеріалів, а також додаткові фактичні витрати, що входять у собівартість готової продукції;
  • розраховувати фактичну собівартість готової продукції;
  • проводити план фактний аналіз собівартості випуску готової продукції.  

Блок управління випуском напівфабрикатів і готової продукції .

АРМ "Випуск фаршів"   дозволяє здійснювати введення даних з виробництва фаршів і відображає поточну інформацію по ділянці фаршесоставленія;

АРМ "Фасовка спецій" дозволяє вводити даних з фасування спецій і відображає поточну інформацію по ділянці складання "наборів" спецій, з урахуванням наявних в системі рецептур;

Блок управління випуском напівфабрикатів і готової продукції дозволяє:

  • Керувати випуском напівфабрикатів і готової продукції, а саме:
    • враховувати вимоги ГОСТ при відображенні випуску фаршів, розсолів і фасування спецій;
    • оформляти виробничі звіти по проміжним Актів зважування;
    • оформляти переміщення результатів виробництва до оформлення документів випуску;
    • формувати звіти виробництва за результатами проміжної реєстрації випуску;
    • реєструвати і проводити аналіз руху рам з продукцією;
  • Вести виробничі процеси, пов'язані з випуском ковбасних виробів і напівфабрикатів:
    • планувати виробництво з урахуванням замовлень покупців і виробничих потужностей обладнання;
    • визначати потреба у вхідному сировину для його своєчасної закупівлі;
    • розраховувати необхідну кількість допоміжних і пакувальних матеріалів;
    • враховувати весь технологічний ланцюжок виробництва ковбасних виробів і напівфабрикатів;
  • випускати ковбасні вироби і напівфабрикати, використовуючи різні версії рецептур;
  • Вести облік і переробку шлюбу, а саме:
    • вести оприбуткування шлюбу при випуску готової продукції;
    • відображати витрати, пов'язані з його утилізацією;
  • Вести облік переробки бракованої продукції.

Відповідно   з технологічною інструкцією   до виробництва виробів ковбасних за ГОСТ Р 52196 2003 для відображення фактичного складу   випущеної продукції (за вказаною специфікації) використовується звіт Рецептурний журнал .

Моніторинг та аналіз показників діяльності підприємства

В конфігурації реалізовано побудову ієрархічної моделі цілей і цільових показників, представлені інструменти для їх моніторингу, включаючи розширений аналіз і доступ з мобільних пристроїв.

Що поставляється модель показників, розроблена за принципом контролю "День Тиждень Місяць", забезпечує можливість демонстрації роботи з показниками навіть на "порожній" інформаційній базі.

Організація ремонтів

Забезпечуються облік і класифікація об'єктів, що знаходяться в експлуатації:

  • моніторинг стану;
  • реєстрація виявлених дефектів;
  • управління за видами ремонтів;
  • організація і проведення планових та позапланових ремонтних заходів;
  • єдина система забезпечення ресурсних потреб ремонтної і виробничої діяльності;
  • формування повної вартості володіння об'єктами експлуатації.

Фінансовий результат і контролінг

Конфігурація дозволяє організувати контроль за матеріальними потоками і споживанням ресурсів, що забезпечують виробничу, управлінську та комерційну діяльність підприємства. Облік витрат і розрахунок собівартості продукції виконуються на основі даних оперативного обліку.

Конфігурація підтримує роздільний облік витрат за видами діяльності, які мають виділення в частині різного оподаткування операцій.

Підсистема управління витратами забезпечує:

  • створення планових калькуляцій;
  • облік фактичних витрат підприємства за видами діяльності в необхідних розрізах в натуральному і вартісному вимірі;
  • оперативний кількісний облік ресурсів у незавершеному виробництві;
  • облік фактичних залишків незавершеного виробництва на кінець звітного періоду в необхідних розрізах;
  • різні способи розподілу витрат: на собівартість випущеної продукції і виконаних робіт, на напрямки діяльності, на витрати майбутніх періодів;
  • розрахунок фактичної собівартості випусків за період;
  • відокремлений під призначення розрахунок собівартості випусків;
  • надання даних про структуру собівартості випуску.

Можливість проведення аналізу собівартості істотно підвищує наочність і контроль виконаного розрахунку собівартості.

Реєстрація витрат, розрахунок собівартості і формування фінансових результатів можливі в розрізі напрямів діяльності, що забезпечують наскрізну аналітику ведення обліку. Дані в розрізі напрямів діяльності відображаються в бухгалтерських звітах і управлінської звітності. Управлінський баланс дозволяє вести моніторинг використання фінансових ресурсів, виділених під напрямки діяльності.

Облік фінансових результатів (прибутку, збитків), що ведеться в розрізі напрямів діяльності, деталізований до конкретних об'єктів і документів розрахунків. Підтримується опис довільних правил розподілу собівартості і виручки від продажів за напрямками діяльності (на основі аналітики продажів), а також розподілу всіх додаткових витрат, пов'язаних з організацією торгової діяльності.

В рамках механізмів міжнародного фінансового обліку представлена ​​налаштована методична модель: план рахунків, шаблони проводок, фінансові звіти за МСФЗ. Це дозволяє максимально спростити початок використання даної функціональності.

Бюджетування

Використовується інтуїтивно зрозуміла настройка структури бюджетів в форматі "табличній моделі бюджетування". Опція версіонірованія для примірників бюджетів дозволяє проводити порівняння версій, згортку, видалення, а також повернення до попередньої версії. Різноманітні засоби автоматичного розрахунку бюджетних статей дозволяють здійснювати розшифровку до вихідних даних розрахунків.

В конфігурації реалізовано управління процесом бюджетування.

Інструментами розділу бюджетування забезпечується підтримка широкого кола завдань фінансового планування, бюджетного управління і проведення план-фактного аналізу діяльності підприємства:

  • настроюються види бюджетів;
  • моделювання сценаріїв;
  • економічний прогноз;
  • аналіз досягнення планових показників;
  • складання зведеної звітності за результатами моніторингу;
    • розширений фінансовий аналіз.

Казначейство

Забезпечується повний контроль за грошовими коштами, що знаходяться в процесі зарахування, списання або переміщення:

  • гнучкі інструменти для ведення платіжного календаря;
  • використання коштів окремих рахунків (облік вимог Федерального закону від 29.06.2015 № 275-ФЗ);
  • облік кредитів, депозитів і позик;
  • виконання еквайрингових операцій;
  • моніторинг стану взаєморозрахунків і простроченої заборгованості;
  • організація роботи з підзвітними особами.

Продажі

Забезпечується підтримка типових і індивідуальних правил продажів клієнтам, орієнтована на підвищення ефективності здійснюваних операцій:

  • воронка продажів;
  • формування прайс-листів з інформацією про залишки товарів;
  • використання регламентованих процесів продажів, бізнес-процесів управління складними продажами;
  • розширене управління замовленнями клієнтів, угодами;
  • самообслуговування клієнтів;
  • управління торговими представниками;
  • моніторинг стану процесів продажів;
  • обмін з Державною інформаційною системою маркування товарів (ГІСМ);
  • робота з Єдиної державної автоматизованої інформаційної системою (ЕГАИС):
  • планування використання автотранспорту;
  • імовірнісна оцінка прогнозу продажів;
  • роздільний облік по партнерам (управлінський облік) і контрагентам (регламентований облік);
  • автоматичний контроль ліміту заборгованості;
  • інвентаризація взаєморозрахунків;
  • моніторинг і класифікація простроченої заборгованості по набору параметрів;
  • розширені інструменти для формування статистичної та аналітичної звітності станом взаєморозрахунків.

Управління взаємовідносинами з клієнтами

Представлені механізми, за допомогою яких можна реалізувати обрану на підприємстві стратегію відносин з партнерами:

  • бізнес-процеси організації взаємодії з клієнтами;
  • аналіз лояльності клієнтів;
  • моніторинг виконання угод;
  • BCG-аналіз;
  • розширений аналіз показників роботи менеджерів.

Закупівлі

Підсистема забезпечує менеджерів, відповідальних за постачання, інформацією, необхідною для своєчасного прийняття рішень про поповнення запасів ТМЦ, для зниження витрат на закупівлі і чіткої організації взаємодії з постачальниками.

Функціонал підсистеми включає:

  • оперативне планування закупівель на підставі планів продажів, планів виробництва і невиконаних замовлень покупців;
  • оформлення замовлень постачальникам і контроль їх виконання;
  • реєстрацію і аналіз виконання додаткових умов по договорах з фіксованими номенклатурними позиціями, обсягами і термінами поставок;
  • підтримку різних схем прийому товарів від постачальників (в тому числі прийом на реалізацію і отримання давальницької сировини і матеріалів); ​​
  • оформлення невідфактурованих поставок з використанням складських ордерів;
  • аналіз потреб складу і виробництва в товарах, готової продукції і матеріалах;
  • наскрізний аналіз і установку взаємозв'язків між замовленнями клієнтів і замовленнями постачальникам;
  • аналіз наслідків, до яких може привести невиконання замовлень постачальниками (до зриву якого клієнтського замовлення може привести недопоставка товарів або матеріалів); ​​
  • планування закупівель з урахуванням прогнозованого рівня складських запасів і зарезервованих ТМЦ на складах;
  • підбір оптимальних постачальників (по їх надійності, історії поставок, критеріям терміновості виконання замовлень, пропонованих умов доставки, територіальному або іншим довільним ознаками) і автоматичне формування замовлень для них;
  • складання графіків поставок і графіків платежів.

Склад і доставка

В рамках конфігурації реалізовані наступні можливості, пов'язані з організацією зберігання товарів:

  • підтримка складної ієрархічної структури складів і роздрібних магазинів;
  • підтримка ордерної схеми при русі товару;
  • облік товарів на складах за термінами придатності;
  • мобільні робочі місця працівників складу;
  • статистичний аналіз запасів, зберігання результатів ABC / XYZ-аналізу;
  • товарний календар;
  • управління доставкою.

Регламентований облік

Конфігурація містить необхідний інструментарій для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов'язкової (регламентованої) звітності в організації:

  • єдиний план рахунків податкового та бухгалтерського обліку;
  • облік у відокремлених підрозділах організацій, виділених на самостійний баланс;
  • облік фактів господарської діяльності відкладеним проведенням з контролем актуальності відображення;
  • оперативний контроль формування проводок для довільного документа;
  • моніторинг відображення документів оперативного контуру в бухгалтерському обліку;
  • розширені механізми обліку та відображення руху основних засобів (власних, орендованих, отриманих в лізинг), НМА, капітального будівництва, виконання НДДКР.

Облік ПДВ реалізований відповідно до норм гл. 21 НК РФ. Автоматизовано заповнення книги покупок і книги продажів, виставлення коригуючих і виправлених рахунків-фактур. Для цілей обліку ПДВ ведеться окремий облік операцій, оподатковуваних ПДВ і не підлягають оподаткуванню згідно ст. 149 НК РФ. Відслідковуються складні господарські ситуації в обліку ПДВ при реалізації із застосуванням ставки ПДВ 0%, а також без ПДВ.

Податковий облік з податку на прибуток ведеться на тих самих рахунках, що й бухгалтерський облік. Це спрощує зіставлення даних бухгалтерського і податкового обліку і виконання вимог ПБУ 18/02 "Облік розрахунків з податку на прибуток". За даними податкового обліку формується декларація з податку на прибуток. Ведуться податкові регістри.

Підготовка і здача регламентованої бухгалтерської, податкової та статистичної звітності виконуються в рамках вбудованого сервісу "1С-Звітність".

Управління персоналом і розрахунок заробітної плати

Підсистема призначена для організації роботи служб компанії, зайнятих управлінням людськими ресурсами, і для комплексної автоматизації процесів, що забезпечують підтримку кадрової політики підприємства.

Регламентований кадровий облік і розрахунок зарплати уніфіковані з конфігурацією "Зарплата і управління персоналом", редакція 3.

Кадровий облік і розрахунок зарплати можуть вестися або спільно з оперативним контуром в рамках однієї інформаційної бази, або в рамках виділеної інформаційної бази. Для реалізації другого варіанту надані необхідні інструменти інтеграції.

Технологічні переваги

"1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством 2" розроблено на новій версії технологічної платформи "1С:Підприємство 8.3", яка:

  • забезпечує високу надійність, продуктивність і масштабованість системи;
  • організовує роботу з системою через Інтернет, в режимі тонкого або веб-клієнта клієнта (через звичайний інтернет-браузер), в тому числі в "хмарному" режимі;
  • дозволяє створювати мобільні робочі місця з використанням планшетів і смартфонів під управлінням iOS або Android;
  • дозволяє налаштовувати інтерфейс для конкретного користувача або групи користувачів з урахуванням ролі користувача, його прав доступу і індивідуальних налаштувань.