Про випуск редакції 2.4 прикладного рішення "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP"

                                                                                    
                                                    

Фірма "1С" оголошує про випуск редакції 2.4 прикладного рішення https://solutions.1c.ru/catalog/meat-mes-erp/features - "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" – спільного рішення фірми "1С" і ТОВ "АБС: Системи управління виробництвом" (група компаній "Абсолют-Софт Корпоративні проекти"), розробленого на версії 8.3 платформи "1С:Підприємство" і призначеного для автоматизації процесів збору та обробки оперативної виробничої і технологічної інформації безпосередньо в місцях її виникнення на м'ясопереробному виробництві та передачі цієї інформації в режимі on-line в облікову систему.

Організації, що використовують програмні продукти, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2", можуть придбати "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP",   інтегрувати його в єдину інформаційну систему, при цьому об'єднана конфігурація дозволить: планувати виробничий процес і відстежувати факт виконання завдань на виробництво;   забезпечити простежуваність партій, контроль якості та дотримання технології протягом усього багатопередільного виробничого процесу від приймання живої худоби або м'ясної сировини до випуску готової продукції; оперативно отримувати фактичну собівартість технологічних напівфабрикатів і готової продукції, а також забезпечити комплектацію замовлень клієнтів в повному обсязі і до заданого терміну. ​​   

При розробці нової редакції продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" були враховані результати впровадження та експлуатації конфігурації більш ніж на 20 м'ясопереробних підприємствах: СФГ "СВК Агро", ТОВ "Іній" та інших.

20 березня 2018 у м Кельн (Німеччина) на виставці "Anuga FoodTec 2018" програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" (маркетингове найменування для зарубіжних ринків "1C: MESbyMEAT") отримав нагороду "International FoodTec Award 2018 "за розробки в області інновацій, стійкості та ефективності в секторі харчових технологій. Детальніше в інформаційному листі http://1c.ru/news/info.jsp?id=24428 - №24428 від 20.04.2018 р.

З 03.05.2018 новою редакцією 2.4. комплектуються такі програмні продукти:

Код

Найменування

Валюта

Рекоменд. роздрібна ціна

Дилер

Постійний партнер

4601546132222

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP

RUB

KZT

USD

290 000

1. 450 000

4 833

145 000

725 000

2 417

130 500

652 500

2 175

2900001796064

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. NFR

RUB

KZT

USD

-

-

4 000

20 000

67

Повний перелік продуктів і ліцензій лінійки "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" наведено в Додатку 1 .

РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ

З 03.05.2018 в продажу електронні поставки лінійки "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP":

Код

Найменування

Валюта

Рекоменд. роздрібна ціна

Дилер

Постійний партнер

2900001863773

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

290 000

1. 450 000

4 833

145 000

725 000

2 417

130 500

652 500

2 175

2900001863810

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

18 900

94 500

315

9 450

47 250

158

8 505

42 525

142

2900001863841

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

64 800

324 000

1. 080

32 400

162 000

540

29 160

145 800

486

2900001863858

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

124 200

621 000

2 070

62 100

310 500

1. 035

55 890

279 450

932

2900001863865

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

234 000

1. 170 000

3 900

: 117 000

585 000

1. 950

105 300

526 500

1 755

2900001863896

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

561 600

2 808 000

9 360

280 800

1. 404 000

4 680

252 720

1. 263 600

4 212

2900001863902

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

1. 080 000

5 400 000

18 000

540 000

2 700 000

9 000

486 000

2 430 000

8 100

Для користувачів з Росії і Казахстану рішення "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" доступно для придбання через партнерів "1С" за цінами прайс-листа у відповідній національній валюті.   У Росії ПДВ по цих продуктах не стягується , ціни в тенге включають ПДВ, ціни в доларах США наведені без ПДВ.

Звертаємо увагу на те, що окреме використання повного набору функціоналу продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" і додаткових ліцензій до нього, без інтеграції з рішеннями, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2" не передбачено.

Для побудови комплексної інформаційної системи управління діяльністю м'ясопереробного підприємства на базі "1С:ERP Управління підприємством 2" випущено галузеве рішення https://solutions.1c.ru/catalog/meat-plant-erp/features - "1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством "(інформаційний лист №23667 від 26.10.2017 http://1c.ru/news/info.jsp?id=23667), з яким можлива інтеграція рішення" 1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP ". < / p>

Для агропромислових холдингів, м'ясопереробних підприємств або підприємств з переробки риби, вже використовують   програмні продукти, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2", для автоматизації обліку у напрямку переробки м'ясного або рибного сировини   рекомендуємо   використовувати https://solutions.1c.ru/catalog/meat-fish-erp/features - "1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP" (інформаційний лист №23667 від 26.10.2017 http: // 1c.ru/news/info.jsp?id=23667),  а для вирішення завдань оперативного управління харчовим виробництвом на цеховому рівні - "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP".

Функціонал програмного продукту доповнено такими можливостями:

  • Інвентаризація залишків на складах зберігання;
  • Автоматичне закриття партій;
  • Контроль дотримання термінів придатності в АРМ "Виски";
  • Новий вид операції "Об'єднання партій", що дозволяє об'єднувати в одну кілька партій м'ясосировини і зважувати тільки результуючу партію;
  • Можливість заміни складових набору спецій на аналоги в АРМ "Спеції";
  • Нові варіанти вказівки допусків при фасуванні спецій: для всього набору, для складової по всіх наборів, для групи номенклатури;
  • Облік вироблення співробітників на контрольних точках;
  • Звіт "Втрати партій", який показує фактичні втрати ваги м'ясосировини або виробничих напівфабрикатів на складі або ділянці виробництва, зафіксовані в АРМ "Виски";
  • Звіт "Простежуваність партій", який дозволяє рекурсивно розкрутити назад і вперед весь технологічний ланцюжок переділів, в яких брала участь обрана партія;
  • Розширено список підтримуваних апаратних засобів, додана можливість обміну з вагами Массакі і MettlerToledo.  

Розширений опис функціональних можливостей програмного продукту наведено в Додатку 2 .

З додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті фірми "1С" http://solutions.1c.ru/catalog/meat-mes-erp/features

Програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" пройшов сертифікацію "1С:Сумісно", інформаційний лист http://www.1c.ru/news/info.jsp?id= 24435 - № 24435 від 23.04.2018 р.

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ продукту

"1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" (артикул 4601546132222):

  • Дистрибутив конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP";
  • Функціональна модель конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP";
  • Комплект документації по конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP";
  • Активаційний конверт 1С:ІТС Галузевий Пільговий;
  • Пін-код програмної захисту конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" на одне робоче місце;
  • Ліцензію на використання конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" на одному робочому місці;
  • Пін-коди для реєстрації на сайті підтримки користувачів.

"1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. Електронна поставка" (артикул 2900001863773) випускається в комплектації з програмною захистом і містить:

  • Дистрибутив конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP";
  • Функціональна модель конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP";
  • Комплект документації по конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" в електронному вигляді;
  • Електронний активаційний купон на пільгове супровід 1С:ІТС Галузевий;
  • Пін-код програмної ліцензії конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" на одне робоче місце;
  • Ліцензію на використання конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" на одному робочому місці.

Функціональна модель "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" включена до складу поставки для освоєння можливостей прикладного рішення і вивчення принципів і методології взаємодії окремих підсистем. Для роботи з функціональною моделлю використовується конфігурація "Система проектування прикладних рішень".

Конфігурація "Система проектування прикладних рішень" (СППР), що входить в поставку програмного продукту "1С:ERP Управління підприємством" (артикул 4601546109118) призначена для проектування прикладних рішень (конфігурацій) на платформі "1С:Підприємство 8" і ведення технічної документації проекту. СППР може бути використана як інструмент для проектування нових інформаційних систем, що розробляються в середовищі "1С:Підприємство 8", а також для опису і документування існуючих систем, розроблених раніше без використання СППР. Детальніше див. Інформаційний лист http://1c.ru/news/info.jsp?id=16931 - № 16931 від 17.07.2013.

Ліцензійна угода, що входить в поставку "1С:ERP Управління підприємством", дозволяє використовувати СППР на одному робочому місці.

Конфігурація "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" є захищеною і містить фрагменти коду, які не підлягають зміні користувачем. При цьому реалізований принцип максимальної відкритості коду для забезпечення можливості адаптації продукту під потреби кінцевих користувачів.

Розширення кількості автоматизованих робочих місць здійснюється придбанням клієнтських ліцензій на платформу "1С:Підприємство 8" (на 1, 5, 10, 20, 50, 100, 300, 500, 1000) і клієнтських ліцензій   "1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP" (на 1, 5, 10, 20, 50, 100 робочих місць).

Кількість ліцензій на використання конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" і платформи "1С:Підприємство 8" визначається виходячи з потреби в максимальній кількості одночасно працюючих користувачів з цією конфігурацією.

Для використання даного прикладного рішення в клієнт-серверному варіанті необхідна ліцензія на сервер "1С:Підприємство 8".

ДОКУМЕНТАЦІЯ, включаються до складу ПОСТАВКИ ПРОГРАМНИХ ​​ПРОДУКТІВ

Продукти   "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" (артикул 4601546132222)   і "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. Електронна поставка" (артикул 2900001863773) включають в себе документацію:

  • 1С:Підприємство 8. Конфігурація "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP". Інструкція користувача. Редакція 2.4.

Для користувачів продуктів, що містять конфігурацію "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" передбачено придбання додаткових книг документації:  

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, руб. (Без ПДВ)

Дилер

Постійний партнер

2900001863414

1С:Підприємство 8. Конфігурація "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP". Інструкція користувача.   Редакція 2.4

450

255

255

Для придбання книг документації для своєї організації або для організації користувача партнер оформляє заявку на придбання документації за адресою

http://partweb.1c.ru/PartnerSupport/SaleRequestList.aspx.

Перед подачею заявки на придбання документації рекомендується перевірити реєстрацію продукту користувача, наявність активного сервісу 1С:ІТС Галузевий на даний продукт і чинного договору 1С:ІТС на програмний продукт, що містить конфігурацію "ERP Управління підприємством 2". Партнер може перевірити реєстрацію продукту на сторінці http://partweb.1c.ru/PartnerSupport/SaleRequestList.aspx, вибравши з меню заявок пункт "Реєстрація – Перевірка реєстрації" і заповнивши відповідну заявку.

Перевірка наявності чинного договору та активного сервісу 1С:ІТС Галузевий здійснюється на сайті https://portal.1c.ru/partner/subscription/check

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ

Поширення програмного продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" здійснюється тільки через партнерів, що беруть участь в проекті "1С:Центр компетенції по ERP-рішень", список партнерів див. На веб www.1c.ru/ckerp .  

Електронні поставки продуктів "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" поширюються по електронних каналах зв'язку, що дозволяє істотно скоротити термін доставки товару до кінцевого користувача з моменту розміщення замовлення. Для придбання електронної поставки користувач повинен звернутися до партнера, який бере участь в проекті "1С:Центр компетенції по ERP-рішень", список партнерів див. На веб www.1c.ru/ckerp,

Користувач може самостійно оформити заявку на придбання в розділі про продукт на сайті галузевих і спеціалізованих рішень фірми 1С http://solutions.1c.ru/catalog/meat-plant-erp/buy. Для цього потрібно:

  • Зареєструватися на сайті http://solutions.1c.ru/
  • Вибрати цікаву позицію в розділі http://solutions.1c.ru/catalog/meat-plant-erp/buy, натиснувши на посилання "Замовити"
  • У кошику покупок http://solutions.1c.ru/order/оформить замовлення:
    • заповнити інформацію про компанію (покупка може бути оформлена тільки на юридичну особу, включаючи Індивідуальних Підприємців)
    • вибрати партнера, який буде допомагати в роботі, і надавати послуги з підтримки програмного продукту, зі списку рекомендованих партнерів або ж із загального списку
    • підтвердити відправку замовлення

Далі з користувачем зв'яжеться співробітник обраної компанії партнера-франчайзі, і після здійснення оплати, надасть посилання на скачування всіх необхідних для роботи з програмою матеріалів.

Порядок замовлення електронних поставок для партнерів-франчайзі аналогічний опублікованому в інформаційному листі http://1c.ru/news/info.jsp?id=18526 - №18526 від 27.06.2014 р.

Статус "1С:Центр ERP" означає наявність у партнера компетенцій за універсальним функціоналом ERP-рішень фірми "1С" для управління підприємством і досвіду успішних впроваджень таких рішень, а галузеві статуси відповідають досвіду виконання проектів впровадження ERP-систем у відповідних галузях і знань специфічних можливостей рішень для даних галузей.

Переваги роботи з партнерами, які мають статус "1С:Центр ERP":

  • надання клієнтам повного і якісного набору необхідних послуг, включаючи консалтинг з управління підприємством, що базується на досвіді вирішення партнерами аналогічних завдань на інших підприємствах і високої компетенції партнера;
  • наявність в штаті сертифікованих фахівців і консультантів по всіх підсистем програмного продукту, сертифікованих керівників проектів, експертів з технологічних питань;
  • здійснення якісних впроваджень ERP-систем відповідно до вимог стандарту ISO 9001.

При виборі партнера рекомендується звертати увагу на кількість сертифікованих фахівців, кількість і параметри успішних впроваджень на підприємствах схожих видів діяльності, наявність сертифіката відповідності системи менеджменту якості вимогам стандарту ISO 9001.

Докладні дані про компетенції партнера представлені на сайті фірми "1С" в рейтингу "1С:Центри компетенції по ERP-рішень", який надає клієнтам зручний інтерфейс для підбору партнерів по впровадженню рішень рівня ERP з урахуванням реального досвіду партнерів по успішним впровадженням в розрізі галузей і регіонів: www.1c.ru/ckerp

Організаціям, зацікавленим у впровадженні прикладного рішення "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP", пропонуємо звертатися до таких партнерам фірми "1С". Якщо вам важко самостійно вибрати партнера для виконання впровадження, можете звернутися безпосередньо до фірми "1С" за адресою solutions@1c.ru за рекомендаціями по вибору компетентного партнера з урахуванням місцезнаходження підприємства і стоять перед підприємством задач.

Для придбання вказаних програмних продуктів необхідно заповнити, підписати і подати заявку партнера фірми "1С", який бере участь в проекті "1С:Центр компетенції по ERP-рішень". Єдина форма заявки на поставку: шаблон http://www.1c.ru/news/files/1C_ERP_Z.zip - 1C_ERP_Z.XLS, зразок заповнення http://www.1c.ru/news/files/1C_ERP_Z_EX.zip - 1C_ERP_Z_EX .XLS.

На підставі заявки користувача партнер подасть у фірму "1С" електронну заявку, яка буде розглянута протягом двох робочих днів. У складних випадках розгляд заявки може тривати довше. За результатами розгляду партнеру повідомлять рішення про погодження заявки і можливості придбання продукту або мотивовану відмову.

Для холдингових структур, що автоматизують кілька юридичних осіб і віддалені офіси в розподілених інформаційних базах, можливе здійснення кількох відвантажень основних поставок конфігурації "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" за спеціальною ціною за погодженням партнера з фірмою "1С". У таких випадках рекомендується звернутися за адресою електронної пошти: solutions@1c.ru.

апгрейд

Апгрейди на програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" і з нього на інші рішення не передбачені.

Програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" не призначений для заміни раніше випущеного рішення "1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат", розробленого на базі типової конфігурації "1С:Управління виробничим підприємством", тому що відноситься до класу рішень MES, а не ERP.

Продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" призначений для інтеграції з рішеннями, що містять конфігурацію "ERP Управління підприємством 2", і дозволяє вирішувати завдання оперативного управління м'ясопереробним виробництвом на цеховому рівні.  

Для користувачів рішення "1С:Підприємство 8. М'ясокомбінат", розробленого на базі типової конфігурації "1С:Управління виробничим підприємством", передбачений апгрейд на https://solutions.1c.ru/catalog/meat-plant-erp/features - 1С:ERP Управління м'ясопереробним підприємством "або https://solutions.1c.ru/catalog/meat-fish-erp/features -" 1С:Виробництво м'ясної і рибної продукції 2. Модуль для 1С:ERP "( інформаційний лист №23667 від 26.10.2017 http://1c.ru/news/info.jsp?id=23667).

ПІДТРИМКА РЕДАКЦІЇ 2.2

Для продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" підтримка редакції 2.2 передбачається до 31.05.2018. Починаючи з 01.06.2018, підтримка редакції 2.2 не планується. Фірма "1С" рекомендує користувачам переходити на нову редакцію 2.4.

ПОРЯДОК ІНТЕГРАЦІЇ з інформаційною системою, що містить конфігурацію "ERP УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ 2"

Порядок інтеграції програмного продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" з інформаційними системами, що містять конфігурації "ERP Управління підприємством 2", наведено в складі поставки модуля в електронному вигляді. Так само, для попередньої оцінки трудомісткості інтеграції модуля в загальну інформаційну систему підприємства, передбачений запит даного документа шляхом звернення на адресу: support@mesbymeat.ru

1С:м'ясопереробки MES. МОДУЛЬ ДЛЯ 1С:ERP. NFR

Звертаємо увагу фірм-франчайзі, що для освоєння функціональних можливостей прикладного рішення і підготовки персоналу партнерських фірм, випущений спеціальний програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. NFR" (артикул 2900001796064).

Продукт поширюється тільки серед партнерів-франчайзі фірми "1С", що беруть участь в проекті "1С:Центр ERP".

Для автоматизації підприємств і холдингів, основним напрямком діяльності яких не є 1С:Франчайзинг, навіть якщо у них є підрозділи, які мають статус партнерів-франчайзі фірми "1С", необхідно використовувати комерційні поставки "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP ".

Заявки від партнерів на придбання даного програмного продукту приймаються в електронному вигляді. Заявку можна направити, заповнивши форму, яка доступна партнерам-франчайзі фірми "1С" в розділі технічної підтримки сайту фірми "1С".

СЕРВІС

Сервісне обслуговування користувачів програмних продуктів, що містять конфігурацію "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" здійснюється за договором інформаційно-технологічного супроводу "1С:Підприємство" (1С:ІТС) з активним сервісом 1С:ІТС Галузевий 3-й категорії.

Інформаційно-технологічний супровід (1С:ІТС) – офіційна підтримка, яку фірма "1С" спільно зі своїми партнерами надає користувачам програм "1С:Підприємство" на регулярній, і безперервній основі. Офіційна підтримка включає в себе Сервіси 1С:ІТС та послуги офіційних партнерів фірми "1С".

Сервіси 1С:ІТС дають користувачам можливість:

  • використовувати найповніший інформаційний ресурс для людей, які працюють з програмами "1С" - довідники, методики, керівництва, консультації по програмам і законодавству;
  • отримувати персональні письмові консультації від експертів, аудиторів і методистів "1С" з питань бухгалтерського податкового та кадрового обліку;
  • звертатися за консультаціями на лінію консультацій "1С" і обслуговуючого партнера, зустрічатися з методистами "1С" на семінарах – в очній формі і в форматі відео-лекцій;
  • працювати з популярними програмами "1С" через Інтернет з будь-якої точки світу і організувати безпечний віддалений доступ через Інтернет до програм "1С", встановленим на комп'ютері користувача;
  • готувати і здавати регламентовану звітність через Інтернет, обмінюватися електронними рахунками-фактурами і іншими юридично значимими документами, здійснювати автоматичну звірку рахунків-фактур з контрагентами безпосередньо з програм "1С";
  • здійснювати швидку перевірку інформації про контрагентів, автоматично заповнювати реквізити контрагентів в різних документах;
  • отримати кваліфікаційний сертифікат електронного підпису для обміну юридично значимими електронними документами безпосередньо в програмі "1С";
  • використовувати резервне копіювання інформаційних баз в хмарне сховище даних "1С", з можливістю швидкого відновлення інформації в разі пошкодження даних;
  • скористатися готовими сайтами для всіх типів бізнесу: для фахівців, компаній, а також Лендінзі і інтернет-магазинами;
  • і багато іншого.

Детальну інформацію про всі Сервісах "1С" см. На порталі 1С:ІТС за адресою https://portal.1c.ru/.

Детальніше про склад і умови 1С:ІТС і про сервіс 1С:ІТС Галузевий можна прочитати на сторінках http://www.its.1c.ru і https://portal.1c.ru/app/branch.

В комплект основного постачання "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" включається купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу 1С:ІТС Галузевий. Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість поставки   "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP". Тобто, після реєстрації комплекту і активації пільгового періоду супроводу по сервісу 1С:ІТС Галузевий, користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду, при чинному договорі Інформаційно-технологічного супроводу (1С:ІТС).

Номер телефону лінії консультацій фірми "1С" +7 (495) 956 – 11 – 81, адреса електронної пошти v8@1c.ru.

В частині, що стосується роботи безпосередньо з конфігурацією "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP", консультації надає партнер-розробник компанія "АБС: Системи управління виробництвом" з   10: 00 до 18:00 за московським часом, крім субот, неділь та святкових днів (за розпорядком московських підприємств):

  • назва сервісу в системі 1С-Коннект – ЛК 1С:М'ясопереробка MES;
  • телефон лінії консультацій: +7 (495) 663-3695;
  • адресу електронної пошти: support@mesbymeat.ru;
  • система електронної комунікації "Skype": MESByMEAT.

Користувачі, які активували сервіс 1С:ІТС Галузевий, обслуговуються партнером-розробником відповідно до регламентів, що базуються на принципах системи менеджменту якості. Контроль за якістю обслуговування здійснюється фірмою "1С", при необхідності можна звернутися до відповідального менеджеру фірми "1С" за адресою електронної пошти: itsotr@1c.ru.

Учасники, через партнерів-франчайзі, розробника і на сайті "1С" в розділі інтернет-підтримки користувачів: https://releases.1c.ru/, отримують оновлення по конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" при чинному договорі 1С:ІТС та активному сервісі 1С:ІТС Галузевий 3-й категорії.

Після закінчення пільгового періоду для супроводу по конфігурації "М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" необхідно оформити сервіс 1С:ІТС Галузевий 3-й категорії на платній основі, при чинному договорі 1С:ІТС на програмний продукт, що містить конфігурацію "ERP 2 Управління підприємством 2 ".

Для оформлення договору сервісу 1С:ІТС Галузевий звертайтеся до обслуговуючого вас партнеру або до рекомендованих фірмою "1С" Центрам Супроводження та Сервіс-партнерам у Вашому регіоні, зі списком можна ознайомитися на сторінці http://its.1c.ru/zakaz .

 

Додаток 1

Код

Найменування

Валюта

Рекоменд. роздрібна ціна

Дилер

Постійний партнер

4601546132222

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP

RUB

KZT

USD

290 000

1. 450 000

4 833

145 000

725 000

2 417

130 500

652 500

2 175

4601546132239

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце.

RUB

KZT

USD

18 900

94 500

315

9 450

47 250

158

8 505

42 525

142

4601546132246

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць

RUB

KZT

USD

64 800

324 000

1. 080

32 400

162 000

540

29 160

145 800

486

4601546132253

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць

RUB

KZT

USD

124 200

621 000

2 070

62 100

310 500

1. 035

55 890

279 450

932

4601546132260

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць

RUB

KZT

USD

234 000

1. 170 000

3 900

 

: 117 000

585 000

1. 950

 

105 300

526 500

1 755

 

4601546132277

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць

RUB

KZT

USD

561 600

2 808 000

9 360

 

280 800

1. 404 000

4 680

 

252 720

1. 263 600

4 212

 

4601546132284

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць

RUB

KZT

USD

1. 080 000

5 400 000

18 000

540 000

2 700 000

9 000

486 000

2 430 000

8 100

2900001863773

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

290 000

1. 450 000

4 833

145 000

725 000

2 417

130 500

652 500

2 175

2900001863810

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 1 робоче. Електронна поставка місце.

RUB

KZT

USD

18 900

94 500

315

9 450

47 250

158

8 505

42 525

142

2900001863841

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

64 800

324 000

1. 080

32 400

162 000

540

29 160

145 800

486

2900001863858

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

124 200

621 000

2 070

62 100

310 500

1. 035

55 890

279 450

932

2900001863865

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

234 000

1. 170 000

3 900

 

: 117 000

585 000

1. 950

 

105 300

526 500

1 755

 

2900001863896

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

561 600

2 808 000

9 360

 

280 800

1. 404 000

4 680

 

252 720

1. 263 600

4 212

 

2900001863902

1С:М'ясопереробка MES для 1С:ERP. Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць. Електронна поставка

RUB

KZT

USD

1. 080 000

5 400 000

18 000

540 000

2 700 000

9 000

486 000

2 430 000

8 100

2900001796064

1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP. NFR

RUB

KZT

USD

-

-

4 000

20 000

67

 

Додаток 2

Функціональні можливості
"1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP", редакція 2.4

Галузевий програмний продукт "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" відноситься до класу MES (manufacturing execution system) – рішень і призначений для вирішення завдань оперативного управління виробництвом на м'ясопереробному підприємстві, таких як: реєстрація фактичних даних оперативного виробничого обліку, контроль дотримання рецептур, контроль ходу технологічного процесу і виконання нормативів по втратах і виходів на різних ділянках виробництва. Основний принцип, закладений в роботу програми – це отримання даних в місцях їх виникнення і передача інформації в режимі он-лайн в облікову систему. Збір та обробка даних проводиться на контрольних точках, встановлених на складах і ділянках виробництва, і оснащених, як правило, промисловим комп'ютером, сканером штрих-коду, промисловими вагами, принтером етикеток, Веб-камерою та іншим обладнанням.

"1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" є доповненням до конфігурації "ERP Управління підприємством 2" і галузевих рішень, розроблених на її основі, і при спільному використанні дозволяє формувати ланцюжок виробничих документів на основі фактичних даних оперативного обліку, отриманих безпосередньо з обладнання контрольних точок.

Основними галузевими бізнес-завданнями, на вирішення яких спрямовано використання програмного продукту "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" є:

  • Реалізація простежуваності партій м'ясосировини на всіх переділах від надходження м'ясосировини на склад і до випуску готової продукції, що відповідає вимогам системи ХАССП і дозволяє контролювати якість м'ясосировини і готової продукції.
  • Можливість отримання інформації про рух м'ясосировини, випуск напівфабрикатів і готової продукції в реальному часі для оперативного управління виконанням виробничих завдань, планування виробництва на цеховому рівні.
  • Зниження ймовірності розкрадань м'ясосировини і продукції за рахунок впровадження засобів контролю при зважуванні, а також за рахунок обліку і контролю втрат при виконанні різних виробничих операцій.
  • Контроль дотримання технологічного процесу виробництва продукції на ділянках опади, термообробки, охолодження і, як наслідок, зниження обсягу шлюбу, виявлення місць його виникнення і подальший аналіз причин.

Схема роботи контрольних точок виробничого обліку

Реєстрація даних (вагових, кількісних, якісних) проводиться на контрольних точках оперативного виробничого обліку. Контрольні точки, як правило, представляють собою ваго-вимірювальні комплекси, виконані на базі промислових комп'ютерів, оснащені, крім терезів, обладнанням штрихкодирования (сканер штрих-коду, принтер етикеток) та іншим обладнанням, що дозволяє реєструвати значення врахованих параметрів (температура, вологість, постність і т . Д.).

Контрольні точки можуть розміщуватися або між складами або ділянками виробництва, або безпосередньо на дільницях виробництва. Кількість контрольних точок і набір операцій, які виконуються на тій чи іншій контрольній точці, задається індивідуально для кожного підприємства. Наприклад, якщо точки розташовані між виробничими ділянками, то на контрольній точці може виконуватися операція по реєстрації переміщення матеріальних цінностей, а якщо точка розташована на виробництві - контроль рецептури або контроль ходу технологічного процесу.

Можлива схема розміщення контрольних точок приведена на малюнку:

За такої схеми розміщення контрольних точок, програма дозволяє вести повноцінний оперативний виробничий облік, фіксувати втрати на різних ділянках, контролювати тимчасові показники технологічного процесу і рецептури при операціях комплектації, реєструвати факт виконання завдань або переміщення ТМЦ.

Можливості налаштування

Програма має досить велику кількість налаштувань, які дозволяють мінімізувати роботу програміста при впровадженні. У більшості випадків не виникає необхідності модифікації програмного коду. Наявність великої кількості налаштувань, дозволяє максимально адаптувати робоче місце для будь-якої контрольної точки, що знаходиться на складі або на ділянці виробництва, без "перепрограмування", а тільки установкою тих чи інших "галочок".

Налаштування контрольних точок

Один з найбільш важливих пунктів, який дозволяє вести оперативний виробничий облік максимально більш якісно і з мінімальним впливом людського фактора на достовірність і оперативність отримання інформації – це налаштування робочих місць оперативного виробничого обліку – настройка інтерфейсу контрольних точок.

Види тари

Довідник дозволяє вказати види тари, що використовуються на підприємстві і встановити їх параметри, необхідні для ведення виробничого обліку.

Нормативи втрат при дефростації

Регістр відомостей використовується для вказівки внутрішніх для кожного м'ясокомбінату нормативів втрат при дефростації, які будуть використовуватися для план-фактного аналізу результатів дефростации.

Нормативи втрат при термообробці

Регістр відомостей використовується для вказівки нормативів втрат і тривалості технологічного процесу термообробки, які будуть використовуватися при аналізі роботи даної ділянки.

Реєстрація виробничих операцій

Реєстрація виробничих операцій проводиться на контрольних точках оперативного виробничого обліку.

Інтерфейс АРМ контрольної точки адаптований під роботу з тачскріном.

Якщо на контрольній точці реєструється переміщення матеріальних цінностей, екранні форми виглядають наступним чином:

Екранні форми АРМ контрольних точок з можливістю контролю рецептури виглядають так:

Екранна форма АРМ контрольної точки для контролю часових параметрів технологічного процесу:

Моніторинг технологічного процесу

Програма дозволяє в режимі реального часу здійснювати моніторинг виконання технологічних операцій, що дозволить знизити ризики порушення часових характеристик виробничого процесу, виявити і усунути можливі причини цих порушень.  

Оперативна звітність

Оперативний контроль руху матеріальних цінностей, виконання виробничих операцій, а також, проводити подальший аналіз оперативних даних можна за допомогою великої кількості різноманітних звітів, розташованих в підрозділі "Оперативні виробничі звіти".

Руху і залишки по складах

Звіт призначений для контролю в режимі онлайн руху матеріальних цінностей і їх залишків на складах і ділянках виробництва. Звіт будується в розрізі партій.

Звіт по обвалювання і жиловке

Звіт призначений для контролю виходів на ділянці обвалки і жиловки і аналізу відхилень.

Показники і втрати дефростации

Звіт призначений для контролю результатів дефростации і аналізу відхилення втрат від внутрішніх нормативів, прийнятих і встановлених на даному підприємстві. Звіт дозволяє виявляти несумлінних постачальників, які допускають відступу від технології заморозки м'ясосировини, внаслідок чого втрати при дефростації стають наднормативними.

Стандартизація та фаршесоставленіе

Звіт призначений для контролю результатів виробничих операцій комплектації, які найчастіше виконуються на ділянках стандартизації м'ясосировини і фаршесоставленія. Так само, звіт дозволяє виявляти відхилення від специфікацій.

Показники і втрати термообробки

Звіт призначений для контролю коректності тимчасових характеристик процесу термообробки і для подальшого аналізу втрат і причин їх виникнення на ділянці термообробки.

Відстеження партій

Звіт призначений для отримання інформації про партії м'ясосировини і напівфабрикатів, з яких виготовлена ​​ця партія готової продукції. Звіт будується в розрізі ділянок виробництва в довільному порядку. Рекомендується будувати його від складу готової продукції до закупівлі м'ясосировини або живої худоби. При такій побудові в режимі "Сформувати докладно" так само будуть виведені дані по іншим партіям, задіяним у формуванні даної готової продукції.

Структура собівартості випущеної продукції

Звіт показує фактичну собівартість конкретної партії готової продукції по кожному переділу в розрізі партій сировини і технологічних напівфабрикатів.

Відображення в обліку

Для відображення в обліку оперативних даних виробничого обліку служить розділ "Відображення в обліку".

В пункті "Налаштування закриття зміни" виконуються настройки відображення в обліку для кожної з контрольних точок. В налаштуваннях вказується, при яких умовах будуть формуватися типові документи конфігурації "ERP Управління підприємством".

Щодня, при закритті зміни, оператор перевіряє дані оперативного обліку та формує на їх основі типові документи "1С:ERP Управління підприємством", які беруть участь в розрахунку собівартості.

Збірка замовлень

Для кожного клієнта є можливість вказати індивідуальні вимоги до складання замовлення, маркування та упаковки продукції, чековке.

АРМ із середніх ярусів дозволяє комплектувати замовлення з одночасною маркуванням продукції і контролем дотримання вимог замовника.

Забезпечення простежуваності

Відстеження забезпечується формуванням і печаткою паспортів партій і етикеток, що містять штрихкод партії. Паспорти прикріплюються до тари з сировиною, напівфабрикатами або готовою продукцією.

Нові функціональні можливості системи

В налаштуваннях КТ з'явилася можливість включити автозакритіем партій. Якщо залишок партії на складі після збереження схилу стає менше порогового процентного значення, то програма пропонує закрити партію і, за згодою оператора, автоматично виконує цю процедуру.

В настройки КТ додана можливість включення Інвентаризації. При включенні, в АРМ Виски з'являється додаткова кнопка "Інвентаризація".

По кліку на цій кнопці відкривається журнал документів інвентаризації. Кожен документ є електронною формою результатів інвентаризації на конкретному складі і може бути заповнений скануванням етикеток м'ясної продукції, що зберігається на складі.

Додано новий вид операції "Об'єднання партій", що дозволяє об'єднувати в одну кілька партій м'ясосировини і зважувати тільки результуючу партію. ​​

Додана можливість обліку вироблення конкретного співробітника на контрольній точці. При включенні цього режиму в відважив КТ з'являється кнопка "Співробітники". По кліку на неї викликається вікно підбору співробітників, в якому вказуються прізвища працівників, які сформували цей схил і їх вироблення.

В список виробничих звітів доданий новий звіт: Втрати партій.

Розширено можливість вибору друкованих форм з висок-накладної. Тепер при кліці по кнопці "Друк" виводиться вікно вибору друкованої форми, з кнопками, відповідними назвами доступних на цій КТ друкованих форм.

Список доступних форм задається в налаштуванні КТ на закладці "Друк".

Для оптимізації роботи програми додана опція фонового проведення схил-накладних. Опція включається в настройках системи. При її включенні формування рухів схил-накладної проводиться в окремому фоновому завданні, скорочуючи час відгуку схилів.

Розширено список підтримуваних апаратних засобів. З системою сумісні ваги Массакі (по протоколах №2 і №3) і MettlerToledo.

Підтримується використання стандартного документа ERP "Дозвіл на заміну матеріалів". При його наявності можна використовувати затверджені ним матеріали-аналоги при складанні замовлень по ресурсним специфікаціям.

В налаштуваннях контрольних точок доданий прапор контролю термінів придатності. Якщо він включений, то система підказує оператору вибирати для схилу Патри з найбільш раннім терміном придатності. При виборі більш пізньої партії на екран автоматично виводиться підказка.

Додані нові варіанти вказівки допусків при фасуванні спецій: для всього набору, для складової по всіх наборів, для групи номенклатури.

Технологічні переваги

Рішення "1С:М'ясопереробка MES. Модуль для 1С:ERP" розроблено на технологічній платформі "1С:Підприємство 8.3", яка дозволяє:

  • забезпечити високу надійність, продуктивність і масштабованість системи;
  • використовувати різні операційні системи (Linux, Windows, Mac OS, PostgreSQL) і системи управління базами даних (MS SQL Server, IBM DB2, Oracle Database);
  • організувати роботу з системою через Інтернет, в режимі тонкого клієнта або веб-клієнта (через звичайний інтернет-браузер), в тому числі в хмарному режимі;
  • створювати мобільні робочі місця з використанням планшетів і смартфонів під управлінням iOS, Android, Windows;
  • налаштовувати інтерфейс для конкретного користувача або групи користувачів з урахуванням ролі користувача, його прав доступу і індивідуальних налаштувань.

Механізм функціональних опцій дозволяє "включати" або "вимикати" різні функціональні частини прикладного рішення без програмування (зміни конфігурації).